Buscar
  • Monika Uzunova

По жените им ще ги познаете
Зад всеки велик мъж стои по една велика жена. Това е безопасно за съобщаване, щото е клише и всички го знаем. Думата велик я обявявам за дума на месеца в блога ми.

Междудругото, благодаря, че ми пишете. Визо ми каза, че ме чакаш повече от Плейбой, обаче кого лъжеш...кой ти чете плейбой като е около жена си?

Благодаря ти Еди, че ми писа. Много мило. Още по яко е, че си си поръчала книгите. Имам книги за препоръчване колкото искате, само да има кой да чете.

Предлагам да ме обявите за инфлуенсър на годината, заедно с Дани Петканов или жена му, която той заряза...Честно ли го направи това, бе пич? Дани зарязва Алекс. Това е грешно на всички планети от галактиката...

Веднъж преди много години, един Дани ме покани на среща. Имам много Данита в живота ми, така че не рискувам да обидя някого. Дани искаше да излезем и даже ми пишеше някакви разкази, есета или поеми, не помня.

И понеже аз съм била читател, преди да стана писач, му казах съвсем откровено, че това, което пише, не е добро. Понякога е хубаво да си държиш езика зад зъбите, мамка му, ама още се уча.

- Ти колко книги прочете последната година?

- Аз не чета. Никога. Ми каза Дани.

- Е как не четеш, а искаш да пишеш? Това е като да си мениджър без да си бил служител, да си сиио и лидер без да си бил мениджър, не прави смисъл, както казват братята англичани.

-Прочети я тая книга и ще излезем.

И той я прочете, и излязохме...и поздрави от Барселона.

Един по-умен от мен ми каза."Без книги, няма секс." Няма смислен секс, допълвам аз и продължавам нататък. Георги, бий се с НЕкавилиерите, ужасни мъже има наоколо, не се траят.

Визо, дето ме лъже нагоре в текста, е най-добрият лидер, когото съм имала, въпреки, че не работя за него от има-няма три години.

Визо е лидер, не щото е завършил УНСС, ами защото е умен, малко луд и щото има още по-умна жена. Сори, Визо, ама ДОЛУ отново. И ако трябва ще ми пращаш охрана на летището като се прибера. Ти или Наско, който си пожелае. 😬💪

Междудругото, Визо е велик и защото носи на майтап. Един път му казах, че му е много голямо егото и се оказах първият човек, който му е съобщил добрата новина. Естествено, че ти е голямо егото, ,бе Визе, без голямо его, няма голяма жена и портрет на стената...

Та, по жените им ще ги познаете. Ето например един топ 5 жени на бг общественици:

(Пиши вика топ пет, щот много се клика. Замряла съм ви за кликовете аз.)

Анелия Луцинова

Кремена Халваджиян

Линда Петков

Има и други, ама тях не ги познавате. Например Алекс, Хриси, мен...💪

Та, момчета, малко по-кавалиерската и Георги ще ви даде код за 20% отстъпка ако слушате. Той не знае, но да знае. И Долу на измислените авторитети, защото не помагат на никой. С Живков на стената, пречим на капитализма с човешко лице...

Мир и любов и нежно, тихо, неуловимо даже ви казвам Долу!

91 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo