Buscar
  • Monika Uzunova

Събота е.Ласмаги джасмаги, дискотеки, маратони, хубаво е, весело е...а аз съм в цикъл.

За пореден път се събудих в 5 часа в събота сутрин и вече ми е малко досадно. Колкото и гурута да твърдят, че е мега якото да се събуждаш рано, предпочитам да спа през уикенда. Ама нЕма. Тая сутрин около 7:30, след като бях изчистила, изпрала, подредила и се бях изкъпала даже, ми хрумна великата идея освен блогър да стана и влогър. Вчера гледах едно видео на Любо от Къртицата и често казано доста ми допадна. Не очаквах, защото май не ми е бил много симпатичен през годините. Напоследък си променям мнението за доста хора. Наскоро гледах интервю на Петя Дикова, към която изпитвах абсолютна алергия, със Сашка Васева. И алергията ми мина, хора. Тая жена, колкото и неприятен за мен глас да има, направи Велико интервю. Ползвам прекалено много думата Велико и знам, че Илиян ще забележи, но интервюто на Петя Дикова наистина беше ВЕ ЛИ КО. Видях една Сашка Васева, преминала през ад и готова да се бори, жадна за живот и работа. Няма нищо по-голямо от човешкия дух и тая жена е истински пример за това. Спрете да я наричате Дупнишката Мадона и нека и казваме Българската Мерилин Монро. Така и харесва на нея. Не знам кой драскач е решил да я нарече Мадона, ама да се извини и да се поправи. Не е яко да се опитваш да омаловажиш който и да е или какъвто и да е успех на другите.

Та, благодарение на Любо от Къртицата, Петя Дикова и Сашка Васева, този блог може да се превърне и във влог. Би било доста по-удобно да изговарям, вместо да пиша, всичко, което ме вълнува. Отделно вече няма да имам нужда от главен редактор и Живко няма да се чувства виновен, че не ми е намерил и една грешка, а Петя няма да се занимава с редакция, а с писане, дали в този или друг блог, тя си знае.

Така, първото ми видео ще е нередактирано. Нямам стойка, а огледало, на което си слагам телефона, нямам никаква подготовка и не съм най-големия фен на камерите. Но на кого му пука. Гледайте и давайте обратна връзка. Оценявам всичко и обещавам да стане по-влогърско някога, когато успея да си инсталирам интернет вкъщи например...а дано дойдат Тея сладури от Водафон, дет са вика. Мир и любов!

А...като казах, че съм в цикъл, не го казах случайно. Имах един мениджър, мъж, който веднъж дойде кисел на работа, щот бил в цикъл.

Вижте пичове, докато не се превивате от болка, не се надуете като балон и не получавате крампи на всеки две минути, нямате право да сте в цикъл. Така му казах на него, казвам ви го и на вас. Благодаря за вниманието.

Наско, поздрави на Цвети и малките и ви чакам в Барселона, заедно с Артвент! Що не концерт на Сашка Васева, а? Ко ши каиш?


PS: мъжа ми се прибра от Мадрид, където пътува по работа, за да ми даде следната информация. https://www.yogapoint.com/asana/pawanmuktasana.html

Тук ще видите как да пръцкате чрез йога. Найс, а? Гарантирам, че работи. Как да не го обичам тоя мой Тау?


85 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo