Buscar
  • Monika Uzunova

Топ пет човека в пет.
Топ пет човека, които не харесвах особено, а сега обичам.


По ред на заобичването.


Никола.


Никола щото беше ултрас и само ЦСКА и не знам си к'во. Всъщност е ебаси пича, ама няма да ви разказвам мръсните му историйки. Ха. Ще си ги запазя за да го изнудвам като стане министър на спорта един ден.


Рая

Много ми е ангелска тая Рая. Помня как идваше с Цецо в офиса, цялата маркова, напарфюмирана и сресана и как исках да и разроша прическата, докато опаковах разни обувки. Мислех, че е ебаси надувката. Някаква актриса там с болно его. Пък Райчето хора, е от рая. Тя е вещица и самодива. Остарява наобратно и белите и коси и приляга като на тийнейджър суитшърт. Много е яка. Препоръчвам я! Може да я имате по радио фреш всеки ден.


Наско.

Аз ще го оставя той да говори. Щото ще се изненадате и вие, ама Наско е доста осъзнат егоист и всяко осъзнаване заслужава шапки долу.


Любо от Къртицата.

Един такъв много отвеят и непоследователен ми стоеше тоя пич. А всъщност е доста забавен и си върши нещата. Евала, сори че не съм те харесвала преди. Не че ти пука.


Пипи на Сашо Диков.

Долу Диков, долу майка и, с любовни нежност, разбира се. Петя Дикова е разкошна и бомбонеста. Тя е като непораснало дете. Никакви Дикова не е тая Пипи. Тя е Пипилота Виртуалия...сещате се. Да живее Петя и леко дразнещия и глас и да си прави невероятните, пълни с уважение към събеседника интервюта.


Алекс

За нея в отделен текст, някога, но Алекс ме зариби по идеята Азис.


Азис.

Ми кво му е на царя на фолка? Да си цар на нещо си, бъдейки гей и циганин в България си е топ постижение от всякъде. Този пич е ходещ урок по маркетинг и пиар. Книги по пиар трябва да пише Азис. Бъз маркетинга ряпа да яде...


Сребрин

Среб винаги съм го виждала като асоциален програмист. А Среб си е мега социален, мега умен и може да е пример на всички. Искам да ви разкажа историята му някой път, ама друг път.


Лилия Гелева

Аз нея не помня дали винаги съм я харесвала. Помня, че я гледах в Старицата от Калкута и после не помня...но сега знам, че подкастът и е лечебен, хора. Терапия със закъснител. Отне ми няколко месеца да я чуя наистина и по-умно нещо отдавна не ми е звучало в главата. Слушайте я, моля ви.


Тау.

Хамелеон ми е тоя Тау. Уж съм търговец някъв, ама ми затваря "устата като картечница" с трясък, щото не го е страх от мен. Тау го е страх, че ще ме загуби, но всъщност не го показва и ми лепка словесни шамари за закуска постоянно. Много ми е хубав тоя Тау. Ме тумсе е положението. Заслужи си!


Всички, които не са в тоя лист, щетрябва да помислят на тема Его. Обичам ви, ще ви добавям тук с времето.


Мир и любов. И не се страхувайте от промените, иначе промените ще се страхуват от вас.


Станаха повече от пет, но кои сме ние да си броим хората?

119 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo